Search found 14 matches

by philh
Wed Apr 27, 2011 4:19 am
Forum: Trine Technical Support for Linux & Mac
Topic: Antialiasing not working in Linux
Replies: 42
Views: 21912

Re: Antialiasing not working in Linux

Same thing for me using the proprietary nvidia driver 270.41.06 under ArchLinux 64bit ... Neither enabling antialiasing in the launcher nor forcing it via nvidia-settings works. I don't think there is any antialiasing working in these pictures. No, there wont be, Turo has already explained why(defe...
by philh
Tue Apr 26, 2011 5:16 am
Forum: Splot
Topic: Splot announced
Replies: 18
Views: 36500

Re: Splot announced

FB_Lauri wrote:Finished game will have stand-alone builds and a Flash version.

Ah, good, being limited by flash's terrible performance would be a shame.
by philh
Mon Apr 25, 2011 2:28 am
Forum: Splot
Topic: Splot announced
Replies: 18
Views: 36500

Re: Splot announced

Will the finished game be flash based too?
by philh
Mon Apr 25, 2011 1:43 am
Forum: Trine Technical Support for Linux & Mac
Topic: Linux: Is my nVidia card really that bad?
Replies: 7
Views: 9652

Re: Linux: Is my nVidia card really that bad?

I only get around 20fps with my GT220, fullscreen 1680x1050 on 64bit linux with the binary blob. For some reason the console wont open in the windows demo running under wine, so i can't get it to display framerate, but it seems a lot smoother with the same settings.
by philh
Tue Apr 19, 2011 4:09 am
Forum: Trine Technical Support for Linux & Mac
Topic: Ubuntu 10.10 - Trine crashes to desktop
Replies: 2
Views: 2970

Re: Ubuntu 10.10 - Trine crashes to desktop

Have you tried launching trine from a terminal so that you can see any error messages that might appear?
by philh
Sat Apr 16, 2011 12:26 pm
Forum: Trine
Topic: Native Linux Ubuntu 10.10 Video Capture
Replies: 11
Views: 6653

Re: Native Linux Ubuntu 10.10 Video Capture

and how does it look? it's somewhat hard to tell from the video, got any unscaled screenshots?
by philh
Sat Apr 16, 2011 3:06 am
Forum: Technical support for Linux & Mac
Topic: Does not work on Ubuntu 11.04 64bit
Replies: 2
Views: 11337

Re: Does not work on Ubuntu 11.04 64bit

have you got the ia32-libs package installed?
by philh
Fri Apr 15, 2011 10:17 pm
Forum: Trine Technical Support for Linux & Mac
Topic: Linux Support and Alternative Gaming
Replies: 11
Views: 8867

Re: Linux Support and Alternative Gaming

we can clearly see that something is wrong with the textures in linux. I'm not so sure that it is just the textures, yes they're poor but the whole scene, with the exception of HUD and cursor, looks very soft, there aren't any of the properly sharp jaggies you'd expect(even if your screenshot has A...
by philh
Fri Apr 15, 2011 2:36 pm
Forum: Trine Technical Support for Linux & Mac
Topic: Fedora 14, Ubuntu 10.10: Got signal 11 at (nil) from (nil)
Replies: 50
Views: 89823

Re: Fedora 14, Ubuntu 10.10: Got signal 11 at (nil) from (ni

interesting, i've posted some screenshots in this thread viewtopic.php?f=16&t=3357&p=13729 comparing the output of the native and windows versions on my system.
by philh
Fri Apr 15, 2011 2:27 pm
Forum: Trine Technical Support for Linux & Mac
Topic: Linux: Sound problem - Ubuntu 11.04
Replies: 12
Views: 27526

Re: Sound problem - Ubuntu 11.04

I've noticed a similar issue on ubuntu 10.10 with pulseaudio disabled, come to think of it, shadowgrounds was only playing some sounds, character dialogue, on one speaker too.
by philh
Fri Apr 15, 2011 2:00 pm
Forum: Trine Technical Support for Linux & Mac
Topic: Linux Support and Alternative Gaming
Replies: 11
Views: 8867

Re: Linux Support and Alternative Gaming

Your issue was that the game does not look exactly the same on Windows and Linux. This is known and we are not expecting it to. Making the graphics exactly similar pixel to pixel is not our aim and not something worth the effort it would require. Not really, my issue is that the game looks shit, th...
by philh
Fri Apr 15, 2011 5:53 am
Forum: Trine Technical Support for Linux & Mac
Topic: Fedora 14, Ubuntu 10.10: Got signal 11 at (nil) from (nil)
Replies: 50
Views: 89823

Re: Fedora 14, Ubuntu 10.10: Got signal 11 at (nil) from (ni

works fine with ubuntu 11.04 and fglrx but i think it looks a bit strange..all settings maxed it doesnt look as good as i have seen from the screenshots looks: http://www.upload.ee/thumb/1273179/Screenshot-50.png something is odd here.. probably the catalyst driver tho. I'm afraid not, same issue h...
by philh
Fri Apr 15, 2011 3:20 am
Forum: Trine Technical Support for Linux & Mac
Topic: Linux: 64 bit Ubuntu trine aborts before Running
Replies: 23
Views: 29143

Re: 64 bit Ubuntu trine aborts before Running

Which Ubuntu version are you using? it seems to run ok on 10.10 amd64 for me.
I take it you've tried running from the launcher and that failed too?
by philh
Fri Apr 15, 2011 3:05 am
Forum: Trine Technical Support for Linux & Mac
Topic: Linux Support and Alternative Gaming
Replies: 11
Views: 8867

Re: Linux Support and Alternative Gaming

I've had much the same experience, the FB guys are extremely helpful and friendly, AG, not so much...

Still, i've mentioned this to FB and they seem very keen to sort out the issue, let's give them a chance.

Go to advanced search