Trine not responding...

Technical support for Trine for the Windows and PSN platforms. Please indicate your system specs and operating system in your post if you can.
langoni
Posts: 3
Joined: Fri Jul 10, 2009 11:41 pm

Trine not responding...

Postby langoni » Fri Jul 10, 2009 11:43 pm

System:

Win Vista 64
CPU: Q6600
GPU: HD4870

When I start the game, and choose continue, the game crashes 3 seconds later.

What can I do?...

User avatar
Mr. ShadowStealer
Posts: 435
Joined: Mon Feb 20, 2006 10:12 pm
Location: Finland
Contact:

Re: Trine not responding...

Postby Mr. ShadowStealer » Sat Jul 11, 2009 12:20 am

Have you already tried to disable Catalyst AI, turn down the AA and have you installed PhysX Drivers and updated your graphic card's drivers?
Not all of you have äää's and ööö's :P

langoni
Posts: 3
Joined: Fri Jul 10, 2009 11:41 pm

Re: Trine not responding...

Postby langoni » Sat Jul 11, 2009 12:22 am

Mr. ShadowStealer wrote:Have you already tried to disable Catalyst AI, turn down the AA and have you installed PhysX Drivers and updated your graphic card's drivers?


How can I disable Catalyst? Just closing it?

Yes, I turned down AA.

Isnt Physx a Nvidia software? My card is from ATI... is there any problem?

Yes, I've already updated my card's driver...


Thanks

Araris
Posts: 15
Joined: Sun Jun 28, 2009 12:58 pm

Re: Trine not responding...

Postby Araris » Sat Jul 11, 2009 12:32 am

You still need to have PhysX installed.

langoni
Posts: 3
Joined: Fri Jul 10, 2009 11:41 pm

Re: Trine not responding...

Postby langoni » Sat Jul 11, 2009 12:33 am

Omg, I didnt know that, its ok, Ill try installing it, then I return here to say...


Return to “Trine Technical Support for Windows & PSN”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests