Running into an issue with Steam

Technical support for Trine for the Windows and PSN platforms. Please indicate your system specs and operating system in your post if you can.
Aishi_
Posts: 1
Joined: Sat Dec 17, 2011 9:05 pm

Running into an issue with Steam

Postby Aishi_ » Sat Dec 17, 2011 9:13 pm

Hey Frozenbyte, just wanted to give a shout out to all your work. Trine and Bastion rank in my favorite indies.

I've run into the problem of having Trine 2 starting Steam up by itself after configuring resolution and graphics, I was wondering if there is any way to bypass this. Otherwise, the game doesn't run. I've never had this problem before but I suppose it may be the way Trine 2 runs through Steam?

Thanks in advance for you help.

Herbert
Posts: 9
Joined: Tue Jul 13, 2010 7:22 pm

Re: Running into an issue with Steam

Postby Herbert » Fri Dec 30, 2011 2:24 pm

Trine 2 itself (not the launcher) makes sure you are logged in with a valid Steam account. If Steam is not running, it is automatically launched. This is part of the Steam DRM mechanism and is not to be changed. The DRM-free version of Trine 2 presumably won't do this.

User avatar
FB_JussiE
Posts: 267
Joined: Wed Nov 23, 2011 4:09 pm
Location: Finland
Contact:

Re: Running into an issue with Steam

Postby FB_JussiE » Mon Jan 02, 2012 2:37 pm

Hello Aishi_ and thank you for the nice comment!

As Herbert mentioned above Trine 2 is a Steamworks game and thus requires Steam to be on while playing the game.
There really is no way to go around this untill the DRM free version is out.


Return to “Trine Technical Support for Windows & PSN”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests