Help With Cd

All discussion about Shadowgrounds.
Kurkku
Posts: 1
Joined: Wed Nov 16, 2005 10:02 am

Help With Cd

Postby Kurkku » Wed Nov 16, 2005 10:07 am

Wish cd i need insert the computers to play shadow grounds?

cd1 or cd2?

(Im not talk good enlish)

Guest

Postby Guest » Thu Nov 17, 2005 9:13 pm

cd2

User avatar
makinentoni
Posts: 12
Joined: Fri Mar 11, 2005 12:53 am
Location: Espoo, Finland
Contact:

Postby makinentoni » Thu Nov 17, 2005 10:22 pm

Anonymous wrote:cd2


No, it works with the cd 1. I cant even imagine how this could be that hard thing to test? The time to get an answer to the question I think you could have tested about 10^2 cd's :)

Guest

Postby Guest » Thu Nov 17, 2005 10:48 pm

i play with cd2 ( SG_Play_CD2 )

User avatar
Sampo
Posts: 158
Joined: Wed May 11, 2005 10:10 pm
Location: Espoo, Finland
Contact:

Postby Sampo » Fri Nov 18, 2005 8:30 am

Maybe that's CD2 in German.

User avatar
fb_joel
Site Admin
Posts: 2482
Joined: Fri Feb 18, 2005 2:14 pm
Location: Finland

Postby fb_joel » Fri Nov 18, 2005 3:22 pm

CD2 in German-speaking territories
CD1 in Finland

(The autorun feature of the installer may cause some confusion, so if you've already installed the game, just click Cancel and run the launcher.)
// Joel, Frozenbyte team

User avatar
Sampo
Posts: 158
Joined: Wed May 11, 2005 10:10 pm
Location: Espoo, Finland
Contact:

Postby Sampo » Fri Nov 18, 2005 4:23 pm

I say it is bad idea to get the installer running every time you put the CD1 in the drive :?


Return to “Shadowgrounds”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests