No Steam Overlay

For discussion about Trine 3: The Artifacts of Power, released in 2015 for Windows, Mac and Linux. Is also available for PlayStation 4.
Gerhard87
Posts: 1
Joined: Sun Dec 06, 2015 10:34 pm

No Steam Overlay

Postby Gerhard87 » Sun Dec 06, 2015 10:40 pm

Dear Sir or Madam,
I found a bug / problem with fraps.
When I launch Trine 3 (64 bit client) in Steam, the Steam overlay won't load.
If I close Fraps and the start the game, the Steam overlay works.
If I start the 32 bit game client, the steam overlay loads regardless of the presence of fraps.

Is there a possibility to address the issue, so that I can continue to use fraps and enjoy high quality options in Trine 3 (with the steam overlay)?

Sincerely
Gerhard

User avatar
MarjutFB
Posts: 257
Joined: Tue Dec 03, 2013 3:48 pm
Contact:

Re: No Steam Overlay

Postby MarjutFB » Mon Jan 18, 2016 2:52 pm

I'm sorry for the long delay!

We can't really guarantee support with all third party programs, but according to this thread it seems like Fraps' developers are looking into this issue if it's not fixed already.

Cheers!

sadesh
Posts: 11
Joined: Wed Feb 10, 2016 9:30 am
Location: New York City
Contact:

Re: No Steam Overlay

Postby sadesh » Thu May 12, 2016 11:27 am

it is fixed?

User avatar
MarjutFB
Posts: 257
Joined: Tue Dec 03, 2013 3:48 pm
Contact:

Re: No Steam Overlay

Postby MarjutFB » Thu May 12, 2016 12:33 pm

sadesh wrote:it is fixed?

Unfortunately we don't know. Please contact Fraps if you want to inquire about this issue.

Cheers!

sadesh
Posts: 11
Joined: Wed Feb 10, 2016 9:30 am
Location: New York City
Contact:

Re: No Steam Overlay

Postby sadesh » Mon Jun 06, 2016 10:50 am

Thanks for suppot. :)


Return to “Trine 3”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest