Page 1 of 1

Spec question

Posted: Thu Feb 23, 2006 11:33 pm
by Davey
I know this is a long shot

Will the game run on medium settings, on a Pentium 3 , FX Geforce 5700 video card, and 512 RAM? or am i wishing?

Thanks

Posted: Fri Feb 24, 2006 9:14 am
by Sampo
I think you'll be just fine. Don't mess with the antialias settings an such, though :)

Posted: Fri Feb 24, 2006 10:56 am
by Mr. ShadowStealer
And you may see some serious lagging on some places as I do though my game runs very well on all settings at high but only disapering corps is off and high movie resolution is also turned off.

Especially on mines I got some very bad fps. And that was quite much all the time in that level if I aimed to certain direction. But when I managed to get enough far lag was gone when I aimed to any direction.

So there are some optimizing errors and thats why you may get seriously bad fps like 3-1 when you are aiming to some direction.

Posted: Fri Feb 24, 2006 12:14 pm
by Sampo
It is most unfortunate indeed. I was able to get pass The Mines slowdown, but then I got one with 1.01 in Water Treatment Plant. The slowdown in that level is impossible to survive (unless you want to watch the 0,1 fps for 45 minutes or so).

I was hoping for the 1.01 fix these things, but instead it added some more.

Posted: Fri Feb 24, 2006 1:33 pm
by Davey
Thanks for the reply i'll give the demo a try first and see what happens

cheers

Posted: Fri Feb 24, 2006 5:19 pm
by fb_joel
If the demo works fine, then there should be no issues running the full game.

The slowdown(s) are not a very common problem, afaik, but obviously something that we need to look into shortly. We have not been able to replace the slowdowns with our office computers, so it's a little hard to test.

Posted: Fri Feb 24, 2006 7:59 pm
by Mr. ShadowStealer
It think it must be because of your 64-bit processor and because of your monster graphicv card.

Mine are 9800 Pro AIW and AMD Athlon XP 2600+ and I have 1024MBs RAM.

Posted: Sat Feb 25, 2006 2:14 am
by Sampo
Huh, I have too a 9800Pro, 1024Mb RAM and AMD Athlon XP, except the 3200+ :shock: