Game crashes in the 2th Mission

Have a problem with Shadowgrounds or Shadowgrounds Survivor on the Windows platform? Post here.
User avatar
hansman
Posts: 16
Joined: Fri Apr 28, 2006 12:14 pm
Location: www

Game crashes in the 2th Mission

Postby hansman » Fri Apr 28, 2006 7:29 pm

Hello,
yesterday i have bought me Shadowgrounds (German version) and it is great!

But in the 2. Mission the game crashes, when i rescued the scientist and the commander, while we are walking near the brown water and a crowd of slime monster come to us.

I have the 1.01 patch installed and have a new Graphic driver Nvidia Nforce 84.21

Can you help me, please.

User avatar
fb_joel
Site Admin
Posts: 2482
Joined: Fri Feb 18, 2005 2:14 pm
Location: Finland

Postby fb_joel » Sat Apr 29, 2006 1:41 am

Have you tried it again? If so, how many times? Is it always at a certain spot? Does it give an error message (and if so, what kind)?

I vaguely remember that there have been some other bugs with Mission 2 downstairs before, but not this serious...
// Joel, Frozenbyte team

User avatar
hansman
Posts: 16
Joined: Fri Apr 28, 2006 12:14 pm
Location: www

Postby hansman » Sat Apr 29, 2006 12:45 pm

Hello,
yes i tried it 2 or 3 times.
No, its always another spot. And no, there was no error log,it goes only to the desktop

User avatar
fb_joel
Site Admin
Posts: 2482
Joined: Fri Feb 18, 2005 2:14 pm
Location: Finland

Postby fb_joel » Sat Apr 29, 2006 5:49 pm

Ok thanks. We'll see if we can find the problem... in the meanwhile, you could try if using very low settings, or no sound, would help.
// Joel, Frozenbyte team

User avatar
hansman
Posts: 16
Joined: Fri Apr 28, 2006 12:14 pm
Location: www

Postby hansman » Mon May 01, 2006 12:47 am

lol,
now i finished the 2th mission, and before it saved in the 3rd mission, it crashed on more time.
really nice!

User avatar
hansman
Posts: 16
Joined: Fri Apr 28, 2006 12:14 pm
Location: www

Postby hansman » Mon May 01, 2006 8:04 pm

i have installed the game in a new hdd, and now it s working great!

User avatar
fb_joel
Site Admin
Posts: 2482
Joined: Fri Feb 18, 2005 2:14 pm
Location: Finland

Postby fb_joel » Mon May 01, 2006 11:55 pm

:shock:

I downloaded your dxdiag and couldn't see anything wrong, so I guess this was just another case of weird (computer parts) problems. Let's hope it stays that way! :wink:
// Joel, Frozenbyte team

User avatar
hansman
Posts: 16
Joined: Fri Apr 28, 2006 12:14 pm
Location: www

Postby hansman » Sun May 07, 2006 7:21 pm

oh man,
it crashes again.
Can there a problem with the Starforce Copy protectin driver, because i have Spelforce 2 installed and in the german version you need this nice drivers

User avatar
fb_joel
Site Admin
Posts: 2482
Joined: Fri Feb 18, 2005 2:14 pm
Location: Finland

Postby fb_joel » Sun May 07, 2006 7:41 pm

Hmmm. Well, I guess something like that could cause problems. Maybe you should wait for the patch...
// Joel, Frozenbyte team

User avatar
hansman
Posts: 16
Joined: Fri Apr 28, 2006 12:14 pm
Location: www

Postby hansman » Sun May 07, 2006 7:49 pm

okay, thank you


Return to “Technical Support for Windows”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests