Juu apua kaivattaiisiin

Suomenkielinen keskustelualue Frozenbyten peleille.
Mangusti
Posts: 3
Joined: Mon Aug 13, 2007 4:05 pm
Location: Finland ylämaa

Juu apua kaivattaiisiin

Postby Mangusti » Mon Aug 13, 2007 4:16 pm

Juu ensinnäkin peli on mahtava ja erittäin hauska :) Ongelma ilmeni siinä kun aloitin tekemään kenttää editorilla, ensinnäkin mistä saa laitettua pelaajan aloitus kohdan, toiseksi kun se missioncreator pitää avata internet explorer jotta saa sen kentän modiin, eikö niin ? Miten saan avattua sen missioncreator tiedoston internetillä ? Kun kaksoisklikkaan sitä se avautuu msdos tiedostona, enkä pysty avaamaan sitä missään muussa sovelluksessa :( . Ilmottakaa jos ideoita löytyy missioncreatorin kanssa. Meinasin tehdä selviytymis kentän nimittäin silleen että pari turvallista taloa/rakennusta ja sitten paljon vihuja.

User avatar
fb_joel
Site Admin
Posts: 2482
Joined: Fri Feb 18, 2005 2:14 pm
Location: Finland

Postby fb_joel » Mon Aug 13, 2007 8:55 pm

Pelaajan aloituspaikan saa laitettu Units/Scripts-valikosta ja aika loppupäästä sellainen kuin "C, Player spawnpoint". Sen kun tökkäät kenttään niin pelaaja spawnataan siihen.

Tuo missioncreator on vähän hankala systeemi. Survivorin moditooleissa tuo on helppoa suoraan Editorin sisältä, mutta se ei nyt tietenkään tässä auta. Eli ohjeet:

Klikkaa missioncreator.html:ää hiiren oikealla napilla. Jos sinulla on suomenkielinen Windows, niin siinä listassa pitäisi lukea "Avaa ohjelmalla" tms. Klikkaa sitä ja valitse listasta Internet Explorer. Ota vielä varmuuden vuoksi ruksi pois kohdasta "avaa aina ohjelmalla" tms.

Toivottavasti nämä auttavat... Onnea kentäntekoon!
// Joel, Frozenbyte team

Mangusti
Posts: 3
Joined: Mon Aug 13, 2007 4:05 pm
Location: Finland ylämaa

Postby Mangusti » Tue Aug 14, 2007 4:22 pm

Juuh kiitos sen alotus paikan saan nyt laitettua. Suomenkielinen windowskin löytyy mutta ei paljoa auta. mission creator avautuu väkisin msdos tiedostona ja sulkeutuu heti avaamisen jälkeen. kokeilin aikaisemmin jo sitä avaa ohjelmassa mutta sitä ei löydy, siellä on vain avaa ja siitäkun painaa se avautuu msdos tiedostona. Olisikon toista tapaa aukaista toisessa ohjelmassa sitä ?

User avatar
fb_joel
Site Admin
Posts: 2482
Joined: Fri Feb 18, 2005 2:14 pm
Location: Finland

Postby fb_joel » Tue Aug 14, 2007 9:50 pm

Hupsista... Kokeile avata pelin juuressa oleva createmission.html. Se on se oikea file, itsekin vahingossa puhuin tuosta tools-kansiossa olevasta missioncreatorista, joka ei ole se jota tässä halutaan käyttää... Eli eiköhän nyt lähde pelittämään kun avaat tuon createmission.html:n! :)
// Joel, Frozenbyte team

Mangusti
Posts: 3
Joined: Mon Aug 13, 2007 4:05 pm
Location: Finland ylämaa

Postby Mangusti » Wed Aug 15, 2007 6:19 pm

No nyt löyty, kiitos :D


Return to “Suomenkielinen keskustelualue”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests