Page 1 of 1

Juu apua kaivattaiisiin

Posted: Mon Aug 13, 2007 4:16 pm
by Mangusti
Juu ensinnäkin peli on mahtava ja erittäin hauska :) Ongelma ilmeni siinä kun aloitin tekemään kenttää editorilla, ensinnäkin mistä saa laitettua pelaajan aloitus kohdan, toiseksi kun se missioncreator pitää avata internet explorer jotta saa sen kentän modiin, eikö niin ? Miten saan avattua sen missioncreator tiedoston internetillä ? Kun kaksoisklikkaan sitä se avautuu msdos tiedostona, enkä pysty avaamaan sitä missään muussa sovelluksessa :( . Ilmottakaa jos ideoita löytyy missioncreatorin kanssa. Meinasin tehdä selviytymis kentän nimittäin silleen että pari turvallista taloa/rakennusta ja sitten paljon vihuja.

Posted: Mon Aug 13, 2007 8:55 pm
by fb_joel
Pelaajan aloituspaikan saa laitettu Units/Scripts-valikosta ja aika loppupäästä sellainen kuin "C, Player spawnpoint". Sen kun tökkäät kenttään niin pelaaja spawnataan siihen.

Tuo missioncreator on vähän hankala systeemi. Survivorin moditooleissa tuo on helppoa suoraan Editorin sisältä, mutta se ei nyt tietenkään tässä auta. Eli ohjeet:

Klikkaa missioncreator.html:ää hiiren oikealla napilla. Jos sinulla on suomenkielinen Windows, niin siinä listassa pitäisi lukea "Avaa ohjelmalla" tms. Klikkaa sitä ja valitse listasta Internet Explorer. Ota vielä varmuuden vuoksi ruksi pois kohdasta "avaa aina ohjelmalla" tms.

Toivottavasti nämä auttavat... Onnea kentäntekoon!

Posted: Tue Aug 14, 2007 4:22 pm
by Mangusti
Juuh kiitos sen alotus paikan saan nyt laitettua. Suomenkielinen windowskin löytyy mutta ei paljoa auta. mission creator avautuu väkisin msdos tiedostona ja sulkeutuu heti avaamisen jälkeen. kokeilin aikaisemmin jo sitä avaa ohjelmassa mutta sitä ei löydy, siellä on vain avaa ja siitäkun painaa se avautuu msdos tiedostona. Olisikon toista tapaa aukaista toisessa ohjelmassa sitä ?

Posted: Tue Aug 14, 2007 9:50 pm
by fb_joel
Hupsista... Kokeile avata pelin juuressa oleva createmission.html. Se on se oikea file, itsekin vahingossa puhuin tuosta tools-kansiossa olevasta missioncreatorista, joka ei ole se jota tässä halutaan käyttää... Eli eiköhän nyt lähde pelittämään kun avaat tuon createmission.html:n! :)

Posted: Wed Aug 15, 2007 6:19 pm
by Mangusti
No nyt löyty, kiitos :D